COVID-19 update: De huidige situatie heeft geen impact op onze bedrijfsvoering.

Ben jij als docent op zoek naar een tool om je lessen online te geven? Dan helpen we je graag gratis verder. Klik hier voor meer info.

×

Maak gebruik van onze kant en klare cursussen

SOWISO biedt kant en klare wiskunde cursussen, maar maakt het ook mogelijk voor docenten om hun eigen materiaal te maken.

Creëer je eigen materiaal

Onze cursussen

icon

Basiswiskunde

Algebra, precalculus en calculus voor hogescholen en universiteiten. Bevat onderwerpen van getallen tot differentiëren en integreren.

icon

Calculus

Wiskunde voor universitaire studenten. Bevat polynomen, goniometrische functies, rijen en reeksen, differentiëren en meer.

icon

Statistiek

Statistiek voor hogescholen en universiteiten. Bevat beschrijvende statistiek, kansrekening, inferentiële statistiek, hypothese toetsen, data analyse en meer.

icon

Lineaire algebra

Lineaire algebra voor hogescholen en universiteiten. Bevat vectormeetkunde, ruimten, matrices en matrixrekenen, inproductruimten en meer.

icon

Calculus voor Economie

Wiskunde voor economie studenten. Bevat functies, differentiëren, (multivariate)optimalisatie, elasticiteit en meer toepassingen.

icon

Differentiaal­vergelijkingen

Differentiaalvergelijkingen voor hogescholen en universiteiten. Bevat richtingsveld, scheiden van variabelen, lineaire eerste en tweede order GDV’s, LaPlace transformaties en meer.

icon

Financiële rekenkunde

Wiskunde voor bedrijfseconomie studenten. Bevat exponentiële en logaritmische groei, optimalisatie, toepassingen en meer.