COVID-19 update: De huidige situatie heeft geen impact op onze bedrijfsvoering.

Ben jij als docent op zoek naar een tool om je lessen online te geven? Dan helpen we je graag gratis verder. Klik hier voor meer info.

×

Docent demo aanvragen

Om te beginnen hebben een wat gegevens nodig om een demo voor je op te zetten.Selecteer cursus(sen) (scroll naar beneden voor details over de cursussen)

* Verplicht veld

Momenteel bieden wij geen demo voor studenten. Als student kan je wel gratis ons platform uit proberen. Probeer nu gratis!

Gratis docenten demo

icon
Absoluut gratis
Geen verborgen kosten, geen betaal methodes nodig
icon
Volledig toegang
Krijg toegang tot alle functies van onze leeromgeving
icon
Snel & makkelijk
Start snel met een persoonlijk begeleide opzet
icon
Ondersteuning
Hulp nodig? Ons customer support team helpt je graag verder

Praat je liever direct met iemand of heb je een vraag?
Bel ons dan gratis via +31 20 752 00 00

Onze cursussen

icon

Basiswiskunde

Algebra, precalculus en calculus voor hogescholen en universiteiten. Bevat onderwerpen van getallen tot differentiëren en integreren.

icon

Calculus

Wiskunde voor universitaire studenten. Bevat polynomen, goniometrische functies, rijen en reeksen, differentiëren en meer.

icon

Statistiek

Statistiek voor hogescholen en universiteiten. Bevat beschrijvende statistiek, kansrekening, inferentiële statistiek, hypothese toetsen, data analyse en meer.

icon

Lineaire algebra

Lineaire algebra voor hogescholen en universiteiten. Bevat vectormeetkunde, ruimten, matrices en matrixrekenen, inproductruimten en meer.

icon

Calculus voor Economie

Wiskunde voor economie studenten. Bevat functies, differentiëren, (multivariate)optimalisatie, elasticiteit en meer toepassingen.

icon

Differentiaal­vergelijkingen

Differentiaalvergelijkingen voor hogescholen en universiteiten. Bevat richtingsveld, scheiden van variabelen, lineaire eerste en tweede order GDV’s, LaPlace transformaties en meer.

icon

Financiële rekenkunde

Wiskunde voor bedrijfseconomie studenten. Bevat exponentiële en logaritmische groei, optimalisatie, toepassingen en meer.